Susţine-mă

Cei care doresc să facă link sau banner exchange cu acest blog, pot adăuga unul din următoarele coduri pe site-ul lor. (ctrl+c şi ctrl+v)
Important! Pentru a face link/ banner exchange cu "Război în... 1", blogul partener trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
* să nu promoveze pornografia
* să fie un blog activ
* să aibă cel puţin Page Rank 2
După ce adăugaţi banner-ul sau link-ul, lăsaţi un comentariu cu codul vostru, pentru a vă adăuga şi eu.Şi dacă îţi place ce scriu, poţi da like la pagina blogului:

2 comentarii:

  1. Am adaugat un banner la blogul meu .In urma comm-ului dat de catre tine ti-am accesat adresa , pana acum 2 minute...sincer nu stiam de tine .Acum am dat peste tine si vreau sa iti spun ca de azi inainte ai un cititor fidel...eu :d.
    Felicitari si toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, am un blog si vreau sa il bag pe al tau la sectiunea de Parteneri, il urmaresc de ceva timp. Imi place ce postezi pe aici. Iti astept un reply la eugenrogojan@yahoo.com cu html cu banner pentru site-ul tau :) Mai jos e al meu, daca iti voieste inima, il bagi la parteneri, daca nu, eu iti multumesc mult si astept replu-ul cu banner :) Merci mult, felicitari si bafta cu blogul!

    RăspundețiȘtergere

Ai o părere despre ce-ai citit mai sus ?

Abonează-te
ca să primești e-mail când se postează ceva nou.

© 2011 - 2017 Război în... 1. Toate drepturile rezervate.
back to top